De Culinaire Tocht!

vrijdag 20 mei

Op vrijdagavond 20 mei “giet it oan”, De Culinaire Tocht der Tochten volgt voor de vijfde keer de smakelijke route door het centrum van Leeuwarden. We starten om 18:30 en wandelen langs acht verschillende restaurants in het centrum. Laat je bij elke tussenstop verrassen door heerlijke specialiteiten.

Kaarten

Onderaan deze pagina kun je een toegangskaart bestellen. Een kaart is €38,50 per stuk. Er zijn maar 180 kaarten beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent! Met de kaart kun je op de avond zelf (20 mei) je stempelkaart ophalen, wij laten je weten waar je dit kunt doen! Let op bij het aanmelden voor een groot gezelschap: er kunnen maximaal 20 personen in één groep.

Het eerste drankje van de Culinaire Tocht is van het huis, de overige drankjes kun je gewoon afrekenen bij het restaurant! 🍷

Allergie of dieetwensen

Mocht je een allergie hebben of een bepaald dieet volgen dan kun je dit per kaart aangeven. De restaurants proberen dan om hier rekening mee te houden.

Deelnemende restaurants

Tijdens de Culinaire Tocht loop je langs de volgende restaurants. We maken binnenkort de route bekend!

Koop hier je kaarten

Koop hier je startbewijs voor de Culinaire Tocht. Je krijgt van ons een e-mail met daarin je toegangskaart. Met deze kaart kun je de stempelkaart ophalen. Op de dag van de tocht ontvang je een e-mail met alle instructies.

Kaarten die samen gekocht worden, worden ook bij elkaar in een groep ingedeeld.
De maximale grootte van een groep is 20 personen. 
Een allergie of dieetwens kun je per kaart aangeven.